Lifesize Cloud nu met een groeps-chat

Lifesize verbetert de gratis chat-functionaliteit in zijn Lifesize Cloud service. Met deze release zijn alle bestaande meeting rooms zijn direct verbeterd en worden nieuwe meeting rooms automatisch voorzien van groeps-chat.

Lifesize Cloud Group Chat

Lifesize verbetert de gratis chat-functionaliteit in zijn Lifesize Cloud service. Met deze release zijn alle bestaande meeting rooms zijn direct verbeterd en worden nieuwe meeting rooms automatisch voorzien van groeps-chat. Via alle Lifesize Cloud accounts kan worden deelgenomen aan groep chats.

Lifesize groeps-chat breidt het gesprek tot buiten de vergaderzaal uit, het helpt teams verder met brainstormen, met het oplossen van problemen en problemen kunnen efficiënter aangepakt worden. Als het team elkaar face-to-face wil treffen, kan men met slechts één klik escaleren tot een videogesprek. Om de vaart in projecten te houden, kunnen gebruikers deelnemen aan chats in meerdere vergaderzalen, terug te keren naar een vorige chatsessie, of de geschiedenis van hun chats zien.

Voorbeelden van hoe Lifesize's groeps-chat productiviteit kan verhogen:

  • Voor projectteams: Gesprekken en brainstormsessies, ad-hoc en geplande gesprekken en vergaderingen.
  • Voor interne communicatie: Versterkt de bedrijfscultuur en helpt medewerkers zich meer verbonden te voelen.
  • Voor individuen: Chat met collega's altijd en overal, in zoveel meetingrooms als nodig is om de productiviteit te maximaliseren.