Kramer KW-11

Stuur draadloos HDMI-signalen door!

Kramer KW-11R
-

Soms is het onmogelijk om complexe bekabeling mooi weg te werken. Soms wilt u het videosysteem niet rechtstreeks onder het display of in dezelfde kamer plaatsen. Met de nieuwe technologie van Kramer kunt u HDMI-signalen van content naar displays en andere apparaten streamen, over afstanden tot wel 12 meter.

Eenmaal verbonden kan de transmitter de HDMI-signalen omzetten in draadloze signalen en het doorsturen naar de receiver. De receiver zet het weer om naar een HDMI-signaal. Het eindresultaat is een HDMI signaal tot 1080p @60Hz met zero latency.

De overdracht van het draadloze signaal is compatible met ieder beveiligd HDCP-content. EDID en CEC-content worden tevens ondersteund. Er is geen speciale configuratie benodigd: sluit simpelweg de KW-11T aan op de AV-bron en de KW-11R op het display.

Er zijn verschillende opties om de KW-11 te plaatsen, aangezien het systeem niet in het zicht dient te zijn. Zo kan het bijvoorbeeld onder een tafel of in een kast worden geplaatst. Het beschikt over de robuuste 5GHz-technologie en een zeer veilige AV-verbinding via AES-128 encryptie.

KW-11 is deel van de Kramer DigiTOOLS-familie van compacte, high-quality en kostenbesparende oplossingen. Het is ideaal voor professionele videoconferentie-installaties, presentaties, multimedia-applicaties en andere video- en audio-overdrachten op korte afstand.