Internationale designprijs voor DEKOM AG

MPS is bekroond met de iF product design award 2012

DEKOM MPS wins iF product design award 2012
23.12.2011 -

Hamburg/Hannover. Duitslands full-servicepartner op het gebied van visuele communicatie, het Hamburgse bedrijf DEKOM AG, boekt een nieuw succes voor zijn belangrijkste telepresencesysteem. Het in samenwerking met de PHILIP-meubelfabriek ontwikkelde MEDIA PRESENCE SYSTEM (MPS 270) werd onlangs onderscheiden met een van de belangrijkste internationale designprijzen: de iF product design award 2012.

De MPS 270 is als videoconferentiemeubel uniek in zijn soort en voldoet aan de hoogste eisen. Alle kabels en componenten voor de overdracht, het beeld en het geluid zijn samengebracht in een systeem, dat geruisloos en onzichtbaar op de achtergrond zijn werk doet. Een speciale, zwevende glazen ruit verbergt niet alleen de camera's en de HD-beeldschermen, maar functioneert tegelijkertijd als luidspreker. Alle afzonderlijke functies zijn gebundeld en samengenomen in een enkel, centraal en intuïtief aangestuurd apparaat.

Het iF-label geldt wereldwijd als keurmerk voor een voortreffelijk design. Al meer dan 50 jaar worden hiervoor uitzonderlijke prestaties opgespoord en onderscheiden. Het enorme internationale prestige danken de iF design awards ook en vooral door de hoge kwaliteit van de inzendingen.