Enorme toename in StarLeaf-belminuten bij DEKOM

Het is duidelijk dat we elkaar niet alleen willen horen maar ook willen zien. In 2017 is het gebruik van videoconferentie opnieuw toegenomen zoals blijkt uit de forse groei van het aantal StarLeaf-belminuten.

Videoconference System with Skype for Business

DEKOM BV en DEKOM Belgium NV zijn verantwoordelijk voor ongeveer 2,326 miljoen videoconferentie minuten van de best mogelijke kwaliteit met StarLeaf. Dit is bijna het dubbele van 2016. De bijna 200.000 minuten per maand in 2017 zijn het resultaat van zo'n 114.996 oproepen, een toename van bijna 100.000 gesprekken per jaar. Het feit dat de conferentielengte van 70 minuten naar 20 minuten (van 2016 tot 2017) daalde, kan worden toegeschreven aan meer desktopimplementaties en de beschikbaarheid van de StarLeaf-app, waardoor mensen hun mobiele telefoon kunnen gebruiken voor snelle en succesvolle videoconferenties.

StarLeaf is nog steeds een van de grootste troeven in ons portfolio, omdat het eenvoudige implementatie, een snel overzicht, verbluffende statistieken en beheerdersrechten biedt, waardoor we kunnen assisteren bij wat er op de locatie van de klant gebeurt. Videovergaderen met StarLeaf is verreweg de gemakkelijkste manier om visuele communicatie tegen lage kosten op te nemen in elke organisatie, ongeacht de grootte. Een geweldige aanvulling op het portfolio is de productserie met room systems voor Skype for Business. Videoconferenties van de beste kwaliteit op basis van Microsoft-infrastructuur voor visuele communicatie, draadloze presentatiemogelijkheden, hoge resolutie schermdeling en maximale framesnelheid.

DEKOM blijft klanten verrassen met tal van mogelijkheden om communicatie gemakkelijker te maken tegen een aantrekkelijke prijs.