Eerste Belgische DEKOM Conferencing & Seaport Day

Wat zijn de nieuwe trends? Wat is de rol van Skype for Business? Wat kan ik precies doen met een touch display? Communicatie in combinatie met cloud? DEKOM adresseert 7 thema’s en zal opnieuw verrassen met een informatief programma in een aantrekkelijke setting.

DEKOM Seaport Day in Antwerp 2016

Op 15 september 2016 zal het Hilton Old Town in Antwerpen de locatie zijn waar DEKOM zijn Belgische en Nederlandse relaties ontvangt voor één van de best gewaardeerde vergaderingen van de Benelux op het gebied van audiovisuele communicatie. Laat u in één middag informeren over collaboration in 2017 en hoor en ervaar alles op het gebied van videoconferencing, multimedia en techniek voor in de vergaderruimte.

Trek voordeel van het volledige programma, met presentaties van DEKOM en toonaangevende fabrikanten als NEC, Starleaf en Extron. Thema's die zullen worden uitgewerkt zijn onder andere "Not more pixels but better pixels" en "Bridging the old & new world". Executive briefings worden verzorgd door Cisco, Polycom en Lifesize. Na de keynote door DEKOM zult u begrijpen hoe de Huddle Room organisaties een voorsprong geeft in samenwerking en communicatie.

De DEKOM Conferencing & Seaport Day is een evenement dat sinds 2008 jaarlijks plaatsvindt om klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden een fabrikant onafhankelijk overzicht te krijgen van van toekomstige ontwikkelingen in de videoconferentie en mediatechniek.

Het aantal beschikbare plaatsen voor dit evenement is beperkt, download het programma en neem vandaag nog contact met ons voor uw inschrijving.