DEKOM voorziet Loesche van Videoconferencing en Media Technologie

De oplossing biedt medewerkers van Loesche optimale condities voor videovergaderen en collaboration. Collega's, partners en klanten over de hele wereld worden zo dichter bij elkaar gebracht.

Video conferencing installation at Loesche 1
Video conferencing installation at Loesche 2
Open Gallery (4)

Loesche opgericht in 1906 in Berlijn, is een traditioneel, particulier ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Düsseldorf - en de wereldwijd leider in het ontwerp, de fabricage en het onderhoud van walsmolens, die in verschillende industrieën over de hele wereld voor het droog frezen van kolen, cement grondstoffen, gegranuleerde slakken, industriële mineralen en ertsen worden gebruikt.

Als een internationale, op export gerichte organisatie, heeft Loesche dochterondernemingen, vertegenwoordigingen en kantoren over de hele wereld. Naast meer dan 400 medewerkers in Duitsland, zijn er ongeveer 850 medewerkers in de Verenigde Staten, Brazilië, Spanje, de Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, India, China, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Indonesië en Nigeria.

Om de samenwerking tussen de wereldwijd verspreide werknemers zo efficiënt mogelijk te maken heeft het bedrijf DEKOM het ontwikkelen en implementeren van een videoconferentie en collaboration oplossing toevertrouwd. Met groot succes heeft DEKOM de oplossing gerealiseerd op basis van de StarLeaf Cloud. Vanaf nu biedt Loesche alle medewerkers optimale condities voor videovergaderen en collaboration.

Acceptatie en het gebruik - onze Video Adoption Services

Ondanks dat de oplossing zeer gebruikersvriendelijk is zorgt DEKOM er voor dat iedere werknemer de best mogelijke hulp krijgt om vertrouwd te raken met de nieuwe video-oplossing. DEKOM introduceerde een speciale website met alle relevante informatie, video tutorials, quickstart gidsen, datasheets etc. Verzameld op één dedicated support pagina, waardoor alle gebruikers in no-time alles te weten kunnen komen over de installatie, het opzetten van teamvergaderingen, het delen van content of andere informatie over de nieuwe StarLeaf oplossing.