DEKOM (voorheen ViDOFON) is LifeSize EMEA Reseller of the Year 2010

De medewerkers van DEKOM AG (voorheen ViDOFON AG) hebben alle reden tot juichen. De leverancier van video-, audio- en dataconferentiesystemen kon in vergelijking met het jaar ervoor een duidelijke omzetstijging van LifeSize-producten presenteren en werd hierdoor gekroond tot LifeSize EMEA Reseller of the Year 2010 en bovendien benoemd tot LifeSize Expert Partner.

Lifesize logo
26.01.2010 -

Een sterke prestatie, want slechts 4% van alle partners uit West- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika komen hiervoor in aanmerking. Om de status van expert-partner te verkrijgen, speelt niet alleen de kwantiteit in de vorm van omzet een rol, maar gaat het vooral om de kwaliteit, oftewel: cursussen en professionele training. Jörg Weisflog, CEO DEKOM AG (voorheen ViDOFON AG) legt uit: "LifeSize richt zich al jaren op innovatie en verlegt steeds weer de grenzen van de HD-communicatie. Het is voor ons als jarenlange partner van LifeSize dan ook logisch, dat we de status van Expert Partner verkregen hebben en dat we uiteindelijk ook Reseller of the Year geworden zijn. Het is een bewijs dat beide partijen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan."

Ook LifeSize zag zijn omzet in het fiscale jaar 2010 met 10.000 klanten in 80 landen opnieuw sterk stijgen en vertoonde een significante groei. Andreas Wienold, VP Sales EMEA LifeSize Communications ziet het succes als een gevolg van de directe samenwerking met partners als DEKOM (voorheen ViDOFON): “Om audiovisuele communicatie overal aan te kunnen bieden zijn Expert Partners als DEKOM (voorheen ViDOFON) met hun zeer bekwame sales-, support- en marketingteams onmisbaar voor ons succes in de qua omzet belangrijkste regio EMEA.”