DEKOM toegetreden tot AVIXA

DEKOM is met een bedrijfslidmaatschap toegetreden tot AVIXA (Audiovisual and Integrated Experience Association voorheen bekend als InfoComm international), een internationale AV community met meer dan 5000 specialisten. AVIXA is de branchevereniging van de professionele audiovisuele en informatiediensten industrie wereldwijd.

Avixa logo

DEKOM is er trots op lid van AVIXA te zijn, belangrijk voor het handhaven van de unieke marktpositie als een marktleider in AV en visual solutions. Dit lidmaatschap betekent dat medewerkers van DEKOM toegang hebben tot onderwijs en certificering voor hun professionele ontwikkeling.

Het lidmaatschap zal worden gebruikt om de werknemers te begeleiden bij het verbeteren van hun kennis en vaardigheden van audiovisuele installaties en om het behalen van de CTS status van de meeste werknemers te begeleiden. CTS-gecertificeerde engineers zijn experts in AV omgevingen, infrastructuur en toegepast ontwerp. Door ze op uw AV-installatie projecten in te zetten, kunt u er zeker van zijn dat uw AV-systeem technologie gestroomlijnd is, on-budget is en het beste voldoet aan de unieke behoeften van uw organisatie.

De kennis opgedaan door het AVIXA lidmaatschap en de CTS-certificering zal zich direct vertalen in extra activiteiten rondom product ontwikkeling, versterking van het productportfolio en het verbeteren van de kwaliteit van het projectmanagement.

Over AVIXA

AVIXA is de branchevereniging van de professionele audiovisuele en informatiediensten industrie wereldwijd.

Opgericht in 1939 heeft AVIXA inmiddels meer dan 5.000 leden, waaronder fabrikanten, system integrators, dealers, distributeurs, onafhankelijke consultants, programmeurs, verhuur en staging bedrijven, eindgebruikers en multimedia professionals uit meer dan 80 landen.

Als een ANSI Accredited Standards Organization Developer (ASD), biedt AVIXA industriële normen als basis voor de kwaliteit van audiovisuele systemen. Bovendien, als een ANSI geaccrediteerde certificatie-instelling, biedt AVIXA het programma Certified Technology Specialist ™ (CTS®).