DEKOM realiseert duurzame communicatie oplossing voor WNF

Video conferencing vanuit de cloud - WNF maakt gebruik van groene technologieën en vertrouwt op deskundigheid van DEKOM met een kostenbesparende, efficiënte en flexibele oplossing.

Case Study WWF
DEKOM Case Study WWF Lifesize

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) is een van de grootste actieve en invloedrijke natuurbeschermingsorganisaties ter wereld, met een enorm netwerk van regionale kantoren en nationale organisaties. Er zijn vestigingen in meer dan 100 landen en er lopen momenteel 1.300 projecten wereldwijd. Ondersteund door vijf miljoen sponsors, behoudt WNF biodiversiteit, uniciteit en de schoonheid van de natuur.

Het spreekt vanzelf dat de milieu-organisatie er naar streeft haar eigen filosofie niet alleen in natuurbeschermingsprojecten te volgen, maar ook om groene technologieën in het fundamentele hart van het bedrijf in te zetten. Sinds 2002 zijn er al communicatieoplossingen geïmplementeerd door DEKOM, die in het bijzonder helpen om reiskosten te besparen en reizen te beperken terwijl er tegelijkertijd meer communicatie mogelijkheden worden geboden aan het personeel. Zeer flexibele, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen, van video conferencing systemen en cloud diensten voor video conferentie worden nu dagelijks door de medewerkers gebruikt.

In aanvulling op de Lifesize Cloud oplossing werd het Lifesize Icon room systeem eveneens geïnstalleerd op de belangrijkste locaties in Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Dessau en Stralsund met het oog op de steeds complexere eisen voor de bescherming van het milieu en de daarmee samenhangende projecten.