DEKOM MPS flexibel leasen

DEKOM AG introduceert null-leasing voor telepresencesystemen

MPE 270
01.12.2011 -

Hamburg. DEKOM AG, Duitslands specialist op het gebied van videoconferenties en mediatechnologie introduceert een null-leasingprogramma voor telepresencesystemen.

Het nieuwe leaseprogramma biedt een voordelige mogelijkheid om de verouderde infrastructuur of systemen met een te lage capaciteit op efficiënte wijze te moderniseren. Bedrijven krijgen tegen een vaste, maandelijkse vergoeding toegang tot de modernste systemen, zonder daarbij financiële risico's te lopen. Het telepresence-vlaggenschip MEDIA PRESENCE SYSTEM is al vanaf december 2011 te leasen tegen flexibele looptijden van 36 tot 60 maanden.

Het MEDIA PRESENCE SYSTEM is een representatief conferentiesysteem voor de allerhoogste eisen. Alle benodigde onderdelen worden harmonisch geïntegreerd in een wandpaneel en het geheel vormt samen een eenheid. Camera's en beeldschermen zijn onopvallend verborgen achter een contrastverhogende glazen ruit, die tegelijkertijd als luidspreker fungeert. De conferentie-, beeld- en geluidstechniek doet op de achtergrond stilletjes en onopvallend haar werk. Alle afzonderlijke functies zijn gebundeld en samengenomen in een enkel, centraal en intuïtief aangestuurd apparaat. Het MEDIA PRESENCE SYSTEM kan in verschillende uitvoeringen, met een of twee beeldschermen en naar wens afgewerkt, geleased worden.

Meer informatie vindt u HIER