DEKOM levert IT-oplossing van EUR 2,1 miljoen voor de VN-missie in Oekraïne

Hardware- en softwareoplossingen werden geleverd aan de State Migration Service en Border Guard Service van Oekraïne ter ondersteuning van het internationale hulpprogramma van de EU.

Logos of DEKOM, Microsoft, Cisco, United Nations, SMS and IOM of Ukraine
-

In augustus 2017 werd door DEKOM een complexe hardware- en softwareoplossing geleverd aan de State Migration Service of Ukraine en de Border Guard Service of Ukraine om een ​​internationaal hulpprogramma te ondersteunen dat door de EU gefinancierd en uitgevoerd wordt door de International Organization for Migration (IOM) in Oekraïne.

Het project is geïmplementeerd door IOM en werd ontworpen om de State Migration Service (SMS) en de State Border Guard Service (SBGS) te ondersteunen om de efficiëntie en de effectiviteit van de dienstverlening aan de burgers van Oekraïne en buitenlanders te verhogen.

SMS zal profiteren van verbeterde prestaties van het agentschap. Het zal ook apparatuur en software ontvangen ter bescherming van persoonsgegevens van Oekraïners en buitenlanders.

SBGS zal beter uitgerust zijn om snelle maar veilige grenscontrole te waarborgen, vooral bij de grens met de EU. Met de door het project ontvangen steun, werken beide agentschappen steeds meer samen om tegelijkertijd de veiligheid en mobiliteit van Oekraïense burgers en buitenlanders te waarborgen. Ook zal de verbeterde efficiëntie van beide agentschappen op lange termijn de kosten van migratie gerelateerde diensten verminderen.

Het voor SMS ontworpen Cisco Data Center, voor dataverwerking en beheer, was onderworpen aan gecompliceerde technische eisen, strikte tijdlijnen, juridische en logistieke complexiteit.

Microsoft Software Solution wordt door SBGS ingezet voor de dagelijkse operatie van grensbewakers bij de transitpunten.

De Cisco-hardwareoplossing en Microsoft-software in combinatie met intelligente camerasystemen zorgen voor vitale technische samenwerking tussen de Oekraïense overheidsinstanties en internationale organisaties. Het ecosysteem biedt efficiënte oplossingen voor identificatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde IT-oplossingen van dit moment. Deze infrastructuur onderstreept de innovatie in deze industrie.

De tijdige levering, samen met de strikte regelgeving en logistieke uitdagingen, tonen de typische DEKOM ambities om wereldwijd te opereren en lokaal te acteren. DEKOM is trots om betrokken te zijn bij het bouwen van infrastructuren voor positieve veranderingen in de wereld, om betere kansen voor menselijke communicatie, interactie, en wereldwijde samenwerking te creëren.

DEKOM, opgericht in 1998 in Hamburg, is specialist voor betrouwbare professionele oplossingen voor wereldwijde digitale samenwerking en interactie, en biedt ongeëvenaarde internationale dienstverlening. Een team van hooggekwalificeerde professionals met vestigingen op 30 locaties in 8 Europese landen leveren wereldwijd collaboration solutions.