DEKOM is Polycom Platinum Advisor 2016

Opnieuw behaalt DEKOM de hoogst mogelijke certificering van het Polycom partnerprogramma na bewezen expertise en sterke betrokkenheid bij het volledige portfolio van Polycom-oplossingen.

Polycom Platinum Solution Advisor

DEKOM bereikt in 2016 opnieuw de hoogst mogelijke Polycom Partner certificering. Als een Platinum Solution Advisor zullen wij nauw samenwerken met Polycom in verkoop, levering en service om zelfs de meest complexe projecten van onze klanten efficiënt uit te voeren. DEKOM is dus nog steeds een van de weinige partners die is gecertificeerd voor de implementatie van Microsoft Lync-geoptimaliseerde Polycom room systemen.

De status "Platinum Solution Advisor" is, net als in de jaren daarvoor, voorbehouden aan die partners, die de nodige expertise en een sterke betrokkenheid bij het volledige portfolio van Polycom-oplossingen hebben bewezen. Een erkenning die slechts enkele bedrijven ontvangen en die uitgebreide voltooiing van certificering en opleidingsprogramma’s vereist.

"We zijn enthousiast over deze nieuwe certificering van Polycom. Het is een erkenning voor onze investering in de relatie met Polycom en de uitstekende inzet van ons hele team. Het bewijst dat we de markt kunnen bedienen naar de hoogste standaarden en dat zullen blijven doen" - zegt Jörg Weisflog, CEO van DEKOM AG.