DEKOM hernieuwt Advanced Video Specialisatie van Cisco

Het in Hamburg gevestigde bedrijf bewijst eens te meer haar uitstekende expertise met betrekking tot het uitgebreide portfolio van de Amerikaanse fabrikant van audiovisuele technologie.

Cisco Select Partner logo

Cisco Partner Specialisaties weerspiegelen de expertise van technologieën en architecturen, gevalideerd door middel van audits door derden. Met het bereiken van de Advanced Video Specialisatie heeft DEKOM bewezen geavanceerde, value-added Cisco oplossingen te bieden door middel van technologische vaardigheden en het diensten aanbod. Hiermee wordt elite expertise gedemonstreerd in het implementeren van collaboration video endpoints, infrastructuur oplossingen en managed video conferencing die aansluiten bij de behoeften van elk bedrijf.

"Als onafhankelijke system integrator, zijn we blij om de aan de uitdagingen van het partner programma te voldoen, met name omdat deze specialisatie duidelijk onze core business van video collaboration onderstreept", zegt Jörg Weisflog, chief executive officer van DEKOM. "Daarom zijn we erg blij met deze benoeming. Het bevestigt niet alleen onze competenties en toewijding om deze continu aan te scherpen, maar ook een langdurige, succesvolle zakelijke relatie."