DEKOM door Lifesize erkend als de EMEA-reseller van het jaar 2017

Vanwege de succesvolle en productieve samenwerking met Lifesize, krijgt DEKOM erkenning voor zijn hoogwaardige dienstverlening en toewijding.

Lifesize Partners with Jorg Weisflog, who was given the award
Lifesize Reseller of the Year

DEKOM is opnieuw erkend door Lifesize, een wereldwijde innovator op het gebied van videoconferentietechnologie, als EMEA-reseller van het jaar.

"Lifesize werkt samen met toonaangevende serviceproviders, resellers en distributeurs om de best mogelijke videoconferencing- en collaboration-ervaring mogelijk te maken voor organisaties over de hele wereld", zegt Craig Malloy, CEO bij Lifesize. "We zijn trots om DEKOM te eren met deze prijs, met de nadruk op hun consistente, hoogwaardige diensten, evenals het opmerkelijke momentum dat ze hebben gecreëerd om de productiviteit op de werkplek te verhogen en samenwerking binnen organisaties te bevorderen."

Het is niet de eerste keer dat deze succesvolle zakelijke relatie, gebaseerd op persoonlijke betrokkenheid en wederzijdse ondersteuning, erkenning krijgt: samen met Lifesize heeft DEKOM een uniek track record opgebouwd en is meerdere keren onderscheiden, waaronder,

  • EMEA-wederverkoper van het jaar 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017
  • Beste Telepresence-project van het jaar 2011
  • Beste Marketing Campagne 2011, 2012
  • Top DACH Cloud Partner 2014/2015, 2016
  • DACH Reseller van het jaar 2017.

"Nogmaals, deze prijs toont de kracht en productiviteit van ons gecombineerde aanbod en onze langdurige samenwerking met Lifesize", aldus Jörg Weisflog, CEO van DEKOM AG. "We kijken er naar uit om voort te bouwen op dit succes en blijven een best-in-class conferentie- en collaboration-ervaring bieden voor organisaties van elke omvang."

Honorees van de Lifesize International Partner Awards werden op 8 november 2017 bekendgemaakt tijdens de Lifesize International Partner-conferentie in Tenerife, Spanje.