DEKOM AG onder "Europa´s Top 500 snelst groeiende bedrijven"

Brüssel, 27 maart 2013.

Duitslands Full Service Partner voor audiovisuele communicatie, DEKOM AG, is afgelopen donderdag gekozen als een van de top 500 snelst groeiende bedrijven binnen Europa, tijdens de "European Growth Summit" in het Europees Parlement te Brussel.

Europe's 500 Top Growth Companies certificate
DEKOM CEO Jorg Weisflog receiving award
15.04.2013 -

Sinds 1997 selecteert en publiceert Europe's 500 Association, ondersteunt door de welbekende Business School IESE, de lijst van de top 500 snelst groeiende ondernemingen in Europa. Deze rankschikking wordt gebaseerd op de Birch Employee Index, die zeven criteria analyseert: betrokkenheid van onderneming, onafhankelijkheid, omzet, werkgelegenheid, organische groei, bedrijfsgrootte en bedrijfsleeftijd. Kandidaten worden geselecteerd vanuit een database met meer dan 20 miljoen bedrijven. Met een noemenswaardige 70e plaats is DEKOM AG geëerd voor haar uitstekende prestaties in het genereren van duurzame groei en banen.

"Wij zijn zeer trots op deze award", vertelt DEKOM CEO Jörg Weisflog. "De laatste financiële jaren zijn toegewijd aan de internationale expansie. Wij zijn zeer verheugd dat onze inspanningen ook erkenning hebben gekregen."

Sinds de betreding van de videoconferentiemarkt in 2002 (destijds onder de naam ViDOFON) kijkt DEKOM terug op een geschiedenis van continue groei. Het bedrijf is nu een van de meest succesvolle en een van de meest gecertificeerde aanbieder van audiovisuele communicatie in geheel Europa.