DEKOM AG levert systemen aan gmp Architekten

DEKOM en gmp kiezen voor videoconferentiesystemen van LifeSize

15.06.2012 -

Duitslands full-servicepartner op het gebied van visuele communicatie, het Hamburgse bedrijf DEKOM AG, voorziet het wereldwijd gerenommeerde architectenbureau gmp, van Gerkan, Marg und partners, van videoconferentiesystemen.

gmp is met meer dan 500 medewerkers, verspreid over tien vestigingen, zowel in binnen- als buitenland actief en vaak ook via videoconferenties. In het kader van de installatie van HD-videoconferentietechnologie worden momenteel de vestigingen in Berlijn en Peking voorzien van de modernste mediatechnologie. gmp en DEKOM kiezen daarbij voor videoconferentiesystemen van LifeSize, zodat de verschillende locaties zonder haperingen met elkaar kunnen communiceren en daarnaast gegevens en content in hoge resolutie kunnen uitwisselen.

Meinhard von Gerkan, Volkwin Marg en hun partners hebben de afgelopen 45 jaar in vrijwel elke grote stad in Duitsland gebouwen ontworpen en gerealiseerd. Niet alleen projecten als de Neue Messe in Leipzig, het beursgebouw in Rimini of het Christus-paviljoen voor de EXPO 2000 vonden wereldwijd erkenning, ook hun ontwerpen voor bijvoorbeeld de verbouwing en overkapping van het Olympisch stadion in Berlijn of het in 2006 voltooide Berlijnse Hauptbahnhof zijn overal ter wereld bekend. gmp won tijdens nationale en internationale wedstrijden al meer dan 460 prijzen, waarvan meer dan 260 eerste prijzen, en ontving talrijke onderscheidingen voor hun voorbeeldige architectuur. Tot de dag van vandaag werden al meer dan 310 gebouwen gerealiseerd.

Meer gedetailleerde informatie vindt u HIER.