De nieuwe generatie managers is er over uit!

Cisco-onderzoek onder 1314 respondenten toont grote toekomst voor videocommunicatie.

-

De nieuwe generatie managers geeft aan in de toekomst veelvuldig gebruik te maken van video voor zakelijke communicatie. De ondervraagden zijn de nieuwe generatie managers uit Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, de Verenigde Staten en Zweden, met een leeftijd onder 35 jaar. Zij zien een toekomst van video in hun organisatie als communicatiemiddel tussen collega's, teamleden en partners, maar ook als middel om nieuwe producten en diensten te verkopen. In samenwerking met Redshift Research, heeft Cisco dit onderzoek gehouden onder 1314 managers.

- Ongeveer 60% van de respondenten geeft aan in de komende vijf tot tien jaar een zwaarder beroep te doen op video, op zakelijk gebied. Daarbij denkt 87% dat video een significante en positieve invloed op de organisatie heeft. Zij verwijzen naar de voordelen als het verbeteren van de communicatie-ervaring tussen telewerkers, het besparen op reiskosten en het efficiënt en effectief interviewen van sollicitanten.

- 94% van de bedrijven, met minder dan 400 medewerkers, geeft aan video waardevol te vinden als middel om taalbarrières te doorbreken. De internationalisering van de markt vraagt om deze oplossing.

- 87% van de managers zegt dat zij eerder voor een bedrijf met beschikking over video-oplossingen zullen kiezen, dan voor een bedrijf die niet heeft geinvesteerd in video.

Bekijk hier het volledige rapport.