Crestron TSW 750 7" HD Touch Screen

Crestron TSW 750 HD Touch Screen, bekroont met de InAVation Award 2013.

Crestron TSW-750
-

De Crestron TSW 750 werd op de ISE 2013 met de InAVation award beloond. Deze award is van het magazine InAVate, een van de meest toonaangevende Britse online resources voor de professionele AV-industrie.

De TSW 750 is een mooi gevormd, multimediaal Touch paneel in een bescheiden en plaats besparend design. Het biedt de ideale gebruikersinterface voor de controle van de complete technologie in huis, conferentieruimten of klaslokalen.

Achter de glasplaat verbergt zich een aanraakgevoelig, 7” actief kleurendisplay. De luidspreker en microfoon met ‘noise cancelling’ zijn geïntegreerd in het systeem. Andere kenmerken van de Touch Screen zijn High Performance-H.264 video, Rava™ SIP Intercom en ook de gevorderde Core 3 UI™ grafieken. Daarmee is de bediening middels gebaren, vegen, drag&drop, soft-touch knoppen, schuiven, etc. uiterst eenvoudig en intuïtief. De aanpasbare lay-outs en widgets kunnen middels software op een PC worden ingesteld en verschillende grafische toepassingen zijn mogelijk.