Crestron AirMedia

Draadloos presenteren in HD-kwaliteit vanuit ieder mobiel apparaat en ieder platform op de bestaande infrastructuur.

Crestron Airmedia
13.11.2013 -

Crestron heeft op InfoComm 2013 AirMedia geïntroduceerd: een eenvoudige en betaalbare presentatie-oplossing, die portable devices binnen enkele seconden met displays en projectoren verbindt. Het is een oplossing voor conferentiezalen waarbij geen bekabeling benodigd is om te kunnen presenteren.

AirMedia is gemakkelijk plug-and-play te installeren en maakt het mogelijk om iedere deelnemer via WiFi een HD-presentatie te laten delen, via smartphone, tablet of laptop.

"AirMedia maakt van iedere ruimte een productieve werkomgeving: de deelnemers kunnen met hun smartphone, tablet of laptop eenvoudig draadloos met het display in de zaal verbinden. Snel en efficiënt groepswerk is binnen de korste tijd mogelijk.", zegt Robin van Meeuwen, Sales- en Marketing Manager Crestron International. "Het IT-team hoeft ter voorbereiding slechts voor een ethernet-verbinding tussen de AirMedia gateway en het bedrijfsnetwerk zorgen. Noch een software-installatie, noch extra AV-apparatuur is benodigd.   

AirMedia biedt moderne en steeds meer op teamwork gerichte voordelen:

  • Audio- en video content kan draadloos op een display of via een projector weergegeven worden, via het delen met uw smartphone, tablet of laptop.
  • Interactief samenwerken, waarbij het delen van 4 presentaties tegelijkertijd mogelijk is.
  • Verbind 32 deelnemers gelijktijdig met Crestron AirMedia.
  • De betaalbare plug-and-play oplossing kan eenvoudig in het netwerk geïnstalleerd worden en is hiermee ideaal voor kleine ruimtes, waar voldoende ruimte voor grootschalige AV-installaties niet beschikbaar is.
  • AirMedia is gemakkelijk te integreren in Crestron DigitalMedia.

Gemakkelijk en snel verbinden met AirMedia. Voor draadloze presentatie met AirMedia zijn er drie varianten:

  • Bij het gebruik van een laptop kunt u gemakkelijk uw presentatie starten, zonder dat een software-installatie benodigd is. Een voordeel in kleine tot middelgrote ondernemingen, evenals voor gebruik bij gastsprekers.
  • De gratis applicatie kan op een smartphone of tablet geïnstalleerd worden en verbindt zich rechtstreeks met AirMedia. Er kan gemakkelijk door de dia's gebladerd worden tijdens het delen van de content.
  • In grotere ondernemingen is een gelijktijdige client-installatie op alle laptops in het netwerk mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in Crestron AirMedia? Download dan hier de brochure, of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!