Cisco Spark Board combineert whiteboard, video conferencing en collaboration

Cisco Spark board touch display integreert een video-conferencing systeem, digitaal whiteboard en groep chat en transformeert bijeenkomsten in Collaboration Sessions.

Cisco Spark Board Meeting

Met de release van de Spark App van Cisco, zet dit IT-bedrijf zeer sterk in op een goed werkend netwerk voor collaboration. In aanvulling op de Spark software en Spark terminals zoals de DX80, heeft nu ook de juiste hardware voor de conferentiezaal zijn weg naar de markt gevonden. Spark board levert alles wat je nodig hebt in een conferentieruimte en biedt in combinatie met de Spark App mogelijkheden tot collaboration via smartphone, tablet en in de vergaderruimte. Het is mogelijk om op elk gewenst moment een ​​1-op-1 chat-sessie of een groeps-chat-sessie naar een whiteboard sessie te escaleren, met of zonder video-conferencing. Met de All-in-One-oplossing van Cisco u chatten, telefoneren, audio conferencing, video calling, video-conferencing en whiteboard multipoint-sessies - allemaal vanuit één bron.

"Vanwege het feit dat de bijeenkomsten zijn gebaseerd op verschillende media en gereedschappen en de documenten zich op verschillende locaties bevinden, zijn veel teamvergaderingen inefficiënt. Met Spark en op het netwerk aangesloten endpoints zoals Spark Board, zijn alle hulpmiddelen, met inbegrip van alle documenten, voor iedere vergadering beschikbaar." aldus Cisco.

Veel alledaagse expertise ligt onder e-mail bedolven en is moeilijk terug vinden. De Spark App kan worden gekoppeld aan de vergadering van collega's of zakelijke partners, zodat de grenzen tussen de virtuele en fysieke vergaderingen slinken. Afdelingen, projecten of focusgroepen zijn dus altijd up-to-date, op hetzelfde niveau van kennis en kunnen altijd gebruik maken van ieder gewenst communicatiekanaal.