Cisco Intelligent Proximity

De uitgebreide collaboration-ervaring

Cisco Intelligent Proximity
-

Het maakt gebruik van draadloze technologie om mobiele apparaten met on-premise apparaten te laten verbinden. Het systeem herkent wanneer u in de buurt bent en kan zeer gemakkelijk informatie delen. Zo kunt u de presentatie van de vergadering zeer gemakkelijk op uw smartphone of tablet tonen, of kunt u telefoonoproepen doorschakelen naar de vaste telefoon op uw bureau. Werk effectiever samen en ben in staat om sneller uw taken te voltooien!

Het eerste systeem dat van de Intelligent Proximity-technologie gebruik maakt is Cisco DX650 Smart Desk Phone. De op Android gebaseerde bureautelefoon maakt draadloos contact met uw telefoon en synchroniseert met zowel Apple-telefoons als Android-telefoons, zonder installatie van applicaties. Het importeert snel en gemakkelijk uw contacten en gespreksgeschiedenis. U kunt nu gebruik maken van de superieure audiokwaliteit van de DX650.

Ook biedt Intelligent Proximity de mogelijkheid om content van de vergadering te tonen en op te slaan op uw eigen mobiele device, door de Intelligent Proximity applicatie van Cisco. Loop de vergaderzaal binnen, start de applicatie en geniet direct van de optimale samenwerking. Op uw device kunt u de presentatie bekijken, evenals de voorgaande slides nogmaals terugkijken en zelfs opslaan op uw device. De recent geïntroduceerde MX300 G2 van Cisco is al voorzien van deze technologie.

Bent u geïnteresseerd in de Intelligent Proximity-technologie? Bekijk dan hier hoe het werkt, gedemonsteerd met Cisco TelePresence MX300 G2:

http://video.cisco.com/video/Products/Collaboration/Cisco-Collaboration-Summit-2013-MX300-G2/Products/Collaboration/2952296823001/


Cisco Intelligent Proximity wordt verwacht in maart 2014. Neem direct met ons contant op als wij u op de hoogte moeten houden van de beschikbaarheid. Wij helpen u graag verder.