Certificering voor de Spaanse markt

Spaanse DEKOM-dochter bereikt status van Cisco TelePresence Partner

23.11.2011 -

Madrid/Hamburg. DEKOM VISUAL SOLUTIONS S.L., de Spaanse dochteronderneming van het Hamburgse DEKOM AG werd maandag officieel benoemd tot Cisco TelePresence Video Advanced Partner.

Door een veeleisend en continu certificeringsproces zorgt Cisco Systems, Inc. ervoor dat hun partners over uitstekende competenties blijven beschikken. Met het begeerde keurmerk kan DEKOM AG zich nu ook in Spanje scharen bij het selecte clubje van gekwalificeerde experts op het gebied van videoconferenties. Jesús Garzón Calvo, directeur van DEKOM VISUAL SOLUTIONS S.L.: "De eisen, die Cisco aan het persoonlijke opleidingsniveau en de expertise van zijn partners stelt, zijn enorm hoog. We zijn ongelooflijk trots, dat we deze bijzondere status nu ook in Spanje hebben weten te bereiken en we verheugen ons enorm op de samenwerking."

Over Cisco Systems, Inc. met hoofdkantoor in San Jose in Californië is de wereldwijde marktleider op het gebied van netwerksystemen voor internet. Sinds de overname van de Noorse producent TANDBERG in 2009 behoort het bedrijf ook op het gebied van videoconferentiesystemen, -software en -infrastructuur tot de wereldwijde marktleiders.