Blijf verbonden - Gebruik Live Streaming

Live streaming is een effectieve tool waarmee u nauw verbonden kunt blijven met uw klanten en collega’s.

Open Gallery (3)

Realtime uitzendingen zijn niets nieuws, ze worden al heel lang gebruikt op een groot aantal gebieden, zoals telemedecine, entertainment (concerten, opera's) en coaching (tutorials). Influencers streamen hun webcasts en seminars worden online gehouden.

Naast kerkdiensten en toespraken van de overheid worden yogalessen inmiddels ook live gestreamd.
Webinars zijn een goede manier om veel mensen te bereiken en een intensieve relatie met klanten, studenten en geïnteresseerden te onderhouden. Webinars zijn goedkoop en gemakkelijk te implementeren. Ze maken het mogelijk om op het juiste moment actuele onderwerpen te behandelen en online te communiceren met de deelnemers.

De technische uitrusting bestaat uit een audio- en videocomponent en een geschikt webinar of streamingplatform. De juiste keuze van webinarsoftware hangt af van de functies die u nodig heeft. Er zijn bijvoorbeeld functies voor whiteboarding, het delen van het scherm, verkoopfuncties, interactiefuncties zoals chatten voor vragen en antwoorden, evenals analytische functies. Het maximale aantal deelnemers, de duur van een enkele sessie, het mogelijke aantal presentatoren en de opties voor het opnemen van het webinar verschillen per aanbieder en moeten in overweging worden genomen bij het maken van uw keuze.

Wij helpen u bij het vinden van het juiste platform voor uw bedrijf, delen onze vakkennis en voorzien u van de benodigde hardware voor een succesvol webinar.