Alles onder een dak

DEKOM AG is salespartner van RADVISION

Radvision - Delivering the Visual Experience logo
-

Hamburg. DEKOM AG (voorheen ViDOFON AG) breidt haar positie als onafhankelijke specialist op het gebied van videoconferenties uit en vergroot haar productaanbod met videoconferentiesystemen en -componenten van RADVISION. DEKOM AG is als salespartner van de vier "grote" videoconferentieproducenten nog beter in staat om individuele wensen van klanten te realiseren en op maat gesneden systemen aan te bieden.

Met RADVISION is het Hamburgse bedrijf er opnieuw in geslaagd om een samenwerking aan te gaan met een van de marktleiders voor producten en technologie op het gebied van visuele communicatie via IP-, ISDN-, en zelfs 3G-netwerken. Deze Israëlische producent werd eerder al bekroond met diverse technologische onderscheidingen. Ook Jürgen Riegel, directeur van VICONTEC verheugt zich over de uitbreiding van het aanbod van DEKOM AG: "RADVISION is ook op de Duitse markt een speler van formaat, die zich kan meten met de andere grote producenten. DEKOM AG beschikt door ons als exclusieve reseller over een nog betere toegang tot producten en support van RADVISION."

DEKOM AG (voorheen ViDOFON) uit Hamburg biedt professionele systemen aan op het gebied van de techniek voor conferentieruimtes en HD-videoconferenties. Van de aansluiting, aansturing en het onderhoud van in gebouwen aanwezige infrastructuur (licht en klimaatbeheersing) en de totstandbrenging van de juiste akoestiek in bepaalde ruimtes tot een HD-videoconferentieinfrastructuur, UC.-integratiesen Video Managed Services, biedt het bedrijf een uniek totaalpakket aan voor de klant. Daarnaast is DEKOM een van de door producenten meest gecertificeerde specialisten op het gebied van mediatechnologie en visuele communicatie/videoconferenties in Europa (AMX, Bosch, Cisco (Tandberg), Crestron, Extron, LifeSize, NEC, Panasonic, Polycom, Sennheiser e.v.a.).