Managed Services

Managed Services houdt in dat de verantwoordelijkheid over het beheer en de uitvoering van bepaalde diensten aan een extern bedrijf overgedragen worden. U kunt daarbij vertrouwen op de expertise en de ervaring van een van de grootste specialisten op het gebied van videoconferentie ter wereld.

Managed Services - DEKOM UC.

Met onze UC.-diensten haalt u tegen transparante maandelijkse kosten een gebruiksklaar videoconferentiesysteem in huis dat aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Onbeperkt compatibel, uiterst flexibel en volledig schaalbaar.

Gebruik UC. om uw onderneming en uw medewerkers van de meest actuele technologie te voorzien, om uw infrastructuur en de daarmee verbonden toepassingsmogelijkheden uit te breiden, als fall back oplossing voor bedrijfskritische installaties of ter verbetering van uw call-security. UC. zorgt voor maximale beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid, zowel op netwerk- als op applicatieniveau.

Managed Services

Overzicht

Managed Services houdt in dat de verantwoordelijkheid over het beheer en de uitvoering van bepaalde diensten aan een extern bedrijf overgedragen worden. U kunt daarbij vertrouwen op de expertise en de ervaring van een van de grootste specialisten op het gebied van videoconferentie ter wereld. Met onze UC.-diensten haalt u tegen transparante maandelijkse kosten een gebruiksklaar videoconferentiesysteem in huis dat aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Onbeperkt compatibel, uiterst flexibel en volledig schaalbaar.

Gebruik UC. om uw onderneming en uw medewerkers van de meest actuele technologie te voorzien, om uw infrastructuur en de daarmee verbonden toepassingsmogelijkheden uit te breiden, als fall back oplossing voor bedrijfskritische installaties of ter verbetering van uw call-security. UC. zorgt voor maximale beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid, zowel op netwerk- als op applicatieniveau.

U kunt onze UC.-diensten zowel als een Full Managed Service of afhankelijk van het netwerk apart afnemen:

De binnenkant: infrastructuur en virtuele vergaderruimtes 

UC.CLIENT
De buitenkant: videoconferentieapparatuur en clients  

UC.ACCESS
Het middelste niveau: de koppeling van apparaten en infrastructuur

UC.COMPLETE
Full Managed Service incl. infrastructuur, hardware en support

Uw voorde

  • ict personeel en -budgetten worden ontzien
  • op maat gesneden dienstverlening
  • op korte termijn en in kleine stappen uitbreidbaar
  • transparante kosten
  • flexibele looptijden
  • DEKOM verzorgt het onderhoud en de support van de benodigde infrastructuur
  • CAPEX-budget worden ontzien
  • Maximale beschikbaarheid bij de hoogste kwaliteit en veiligheid

Managed Services PDF


UC.Service

Overzicht

UC.SERVICE.CONNECT

Zorg ervoor dat uw systeem compatibel is wanneer u verschillende verbindingen tot stand brengt via IP en ISDN. Met DEKOM UC.Service.Connect bent u op een handige manier ook bereikbaar voor klanten en zakenpartners via een ISDN verbinding of kunt u deelnemers via een geluidsverbinding tot een videoconferentie toelaten

UC.SERVICE.MANAGE

Garandeert de beschikbaarheid van het systeem en reduceert de benodigde tijd en kosten aanzienlijk. Het beheer van videoconferentieapparatuur vereist tijd en de nodige kennis of u nu beschikt over enkele, op zichzelf staande zaalsystemen of een complexe infrastructuur voor videoconferenties. Met onze DEKOM UC.Service.Manage nemen we u het beheer graag uit handen en voorzien we u proactief met informatie. Op deze manier wordt u niet onnodig afgeleid en kunt u zich op uw eigen werkzaamheden concentreren. Incl. backups, statistieken, updates, actieve melding en oplossing van storingen. Deze dienst laat zich flexibel aan uw wensen en behoeften aanpassen. Nieuwe apparatuur kan altijd toegevoegd worden.

UC.SERVICE.MEETING

Breid uw netwerk uit met virtuele vergaderzalen. Met UC.Service.Meeting heeft u toegang tot de geschikte infrastructuur voor videoconferenties en bespaart u tegelijkertijd op uw budget. Houdt conferenties tussen meerdere locaties en maak gebruik van onze opschaalbare MCU's zonder zelf een extra investering te hoeven doen. U hoeft zelf alleen over de eindapparaten te beschikken. UC.Service.Meeting is op individueel niveau aan te passen wat betreft het aantal beschikbare poorten en voorzieningen.

UC.ACCESS

UC.ACCESS.TRAVERSAL

Communiceer ook over de grenzen van uw netwerk heen met zakelijke partners en klanten: Met DEKOM's UC.ACCESS.TRAVERSAL stuurt u uw videoconferentieapparatuur veilig het internet op en heeft u toegang tot alle DEKOM UC. diensten. Zo kunt u met deelnemers buiten het eigen netwerk van uw onderneming communiceren en bepaalt u zelf welke uitgaande of wederzijdse verbindingen u wilt toestaan.

UC.ACCESS.TRUNK

Met de UC.ACCESS.TRUNK creëert u voor uw complete videoconferentiesysteem een veilige verbinding met openbare delen van internet en alle andere UC.diensten van DEKOM. Zo ontstaat een veilige verbinding tussen zowel eigen gebruikers als die van uw partners. Bovendien profiteert u ervan, dat het systeem vaker gebruikt zal worden en stijgt uw ROI.

UC.ACCESS.LAYER

Uw 'inhaalstrook' op het internet. Met UC.ACCESS.TRUNK compenseert u uw problemen als gevolg van kwalitatief verschillende verbindingen. Dit soort problemen treedt vaak op tijdens conferenties met internationale deelnemers. Hiervoor zetten we per layer verschillende technologieën in: In layer 2 gebruiken we Masergy MPLS VPN verbindingen. Een wereldwijd beschikbaar MPLS dat zich weet te onderscheiden doordat het bijzonder geschikt is voor live communicatie en bovendien zeer toegankelijk is. In layer 3 bieden we, in de vorm van een ENX-netwerk, toegang tot VPN netwerken voor closed-circuit netwerken die de grenzen van uw eigen bedrijf overstijgen. Op toepassingsniveau gebruikt Media Network Services lokale toegangspunten als verbinding naar een wereldwijd MPLS netwerk zonder daarvoor instellingen of aanpassingen aan het eigen netwerk aan te brengen (SIP-TURN).

UC.CLIENT

UC.CLIENT.DESKTOP

Beleef nu zelf de voordelen van personal telepresence in HD-kwaliteit: Waar u ook bent, op het vliegveld, in uw hotel, in een café of gewoon thuis: de DEKOM UC.CLIENT.DESKTOP maakt in combinatie met uw pc of Mac videocommunicatie van een hoog kwaliteitsniveau mogelijk. De desktop client is zonder uitzondering compatibel met het aanwezige videoconferentiesysteem, voorzover deze internationale standaarden hanteert, en functioneert ongeacht eventuele firewalls. Verbeter de communicatie binnen een team door medewerkers in de buitendienst of telewerkers bij vergaderingen te betrekken, bespreek samen documenten of bekijk desktop toepassingen. De efficiëntie van uw bijeenkomsten zal er alleen maar door toenemen.

UC.CLIENT.MOBILE

Pluk nu de vruchten van locatieonafhankelijke videoconferenties. Overal en altijd vanaf uw smartphone of tablet. De desktop client is zonder uitzondering compatibel met het aanwezige videoconferentiesysteem, voorzover deze internationale standaarden hanteert, en functioneert ongeacht eventuele firewalls. Dit maakt het mogelijk om zakelijke partners, medewerkers, leveranciers en experts spontaan uit te nodigen voor besprekingen of bijeenkomsten. U profiteert vervolgens van duidelijke afspraken en een sneller besluitvormingsproces.

UC.Complete

UC.COMPLETE slaat een volledig nieuwe weg in: Full Managed Services voor videoconferenties incl. hardware, installatie, infrastructuur, training, onderhoud en support. Met UC.COMPLETE beschikt u over een compleet en direct inzetbaar videoconferentiesysteem tegen transparante maandelijkse kosten. Zowel voor individuele werkplekken als voor complete conferentieruimtes.


UC.Complete PDFs